Elegante Brainchild plakater

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Jeg havde brug for ny inspiration til min bolig, og gik på nettet for at se hvad der fandtes af sjove og elegante posters – her faldt jeg over over nogle fede plakater fra brainchild.dk – de var noget anderledes end det jeg lige gik efter, men der var noget ved dem der tiltrak min opmærksomhed. De var elegante, og der var motiver at Ægget, Koglen, Svanen og mange andre kendte motiver. Farve sammensætningen var i dejlig dæmpede farver, der lige passede ind i det jeg havde i min stue, så jeg købte det de kaldte en pakke pris med tre forskellige motiver i. Jeg kunne selv vælge mine 3 motiver som jeg gerne ville have – ja, nu valgte jeg 3 plakater, men kunne også have valgt 4-5-6 plakater i en af pakkepriserne.

Plakater der passer sammen

Det var kun min fantasi der kunne bestemme hvilke 3 plakater der skulle være i de 3 billedrammer, jeg valgte den sorte svane, ægget i brune nuancer, og den blå dråbe. Jeg siger jer, det så flot ud, da de kom hjem i min stue og hænge. Nu da jeg har fået dem hjem og op og hænge, kan jeg også fortælle at det er dansk design af højeste kvalitet – men jeg tror at man skal se dem fr man kan bedømme dem. Der er forskel på at høre om en plakat og så se den – for mig var orden plakat en billig form for billede, men jeg skal love for at jeg har ændret mening efter mit køb.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles