En refleksion over min tid på Idrætshøjskole

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Da jeg besluttede mig for at tage på et højskoleophold, var jeg fyldt med forventning. Jeg vidste, at det ville være en fantastisk mulighed for mig for at få erfaring fra den virkelige verden i sportsbranchen og for at skabe varige forbindelser med folk, der var lige så passionerede om sport som jeg. Nu, hvor min tid på højskolen er slut, ville jeg gerne tage mig tid til at reflektere over mine oplevelser der. 

Den akademiske oplevelse 

Højskolen tilbød en række kurser, der gav mig indsigt i den forretningsmæssige side af sport, såsom markedsføring, finansiering og ledelse. Jeg fik også mulighed for at lære mere om sportspsykologi, hvilket gav mig en bedre forståelse af, hvordan atleter tænker og opfører sig på banen. Professorerne på højskolen var utroligt vidende og passionerede omkring deres emne, hvilket gjorde det nemt for mig at holde mig engageret i mine fag. 

Netværksmulighederne 

En af de største fordele ved at deltage på højskole var de netværksmuligheder, som det gav. Ikke alene havde jeg adgang til branchefolk gennem gæsteforelæsninger og paneldiskussioner, men jeg havde også mulighed for at møde andre studerende fra hele verden, som delte min passion for sport. Disse forbindelser har været uvurderlige og vil hjælpe mig med at fortsætte med at avancere i min karriere, selv efter at jeg er færdig med skole. 

                 

Erfaring fra den virkelige verden 

Højskole gav mig også masser af praktisk erfaring gennem praktikophold og muligheder for at arbejde under uddannelse. I løbet af min tid på skolen arbejdede jeg med flere lokale hold i forskellige funktioner – alt fra holdledelse og budgettering til billetsalg og markedsføringskampagner. Disse erfaringer har givet mig et insiderblik på, hvad der kræves for at drive en succesfuld sportsorganisation, hvilket er noget, man ikke kan få ved at læse lærebøger eller deltage i forelæsninger alene.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles