Gode tilbud på reparation af bil

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Der er små reparationer på biler, og så er der dem, hvor man lige undersøger markedet for at se hvor det bedst kan betale sig at få udført den lidt dyrere reparation på sin bil. Vi ved alle at bilen er et dyrt stykke legetøj, som skal vedligeholdes, så den både er driftssikker, og sikker at køre i, og gerne til enhver tid kan komme igennem synshallen. Jeg fik et godt tilbud hos K2 Biler i forhold til de serviceeftersyn som min bil skulle til, og så blev de delt ud over årets 12 måneder, så når dagen kom, hvor min bil skulle til eftersyn, så var selve eftersynet betalt, og jeg fik rabat på reservedele og arbejdskraft hvis der var noget der skulle skiftes. Udover at jeg fik denne gode løsning, så giver K2 Biler også garanti på det arbejde de udfører, så hvis jeg kører ud efter et eftersyn, og der stadig er noget med bilen, som de lige har lavet, så vender jeg bare om, og beder dem om at lave det om, uden at det koster mig noget.

Det er noget jeg lægger vægt på, når jeg har bil og er tilknyttet et autoværksted – det behøver jeg selvfølgelig ikke at gøre, men jeg har det bedst med at vide at mit Autoværksted i Ballerup, er det sted hvor min bil bliver serviceret og plejet. Når jeg er tilfreds med et sted der behandler mig og min bil ordentligt, så bliver jeg også det man kalder loyalitets kunde hos dem. Så det kan godt betale sig at at give garanti på udført arbejde, og behandle sine kunder ordentligt, for ellers så forsvinder de bare over til konkurrenten.
Jeg er nok ikke den eneste her i landet der har det på den måde, men hvis jeg er tilfreds, hvorfor så skifte noget ud der fungerer. Jeg kender også andre der bare vælger deres autoværksted ud fra hvad der er billigst, og nogen gange så undrer det mig da også, at de ikke kan se at ved alle de skift, er der ingen der kender bilen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles