Sådan kan vi tilbyde billig SEO

0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

En af de hyppige spørgsmål, vi får, er, hvordan vi kan tilbyde så billig SEO. Svaret er en kombination af en kreativ idé og en dedikeret udviklingsafdeling (https://setion.dk/billig-seo-derfor-kan-vi-tilbyde-det-saa-billigt/). I dette blogindlæg vil vi forklare, hvordan idéen opstod, og hvordan vi har udviklet SETION, vores automatiserede SEO-system.

Forklaringen på, hvorfor vi kan tilbyde så billig SEO, starter ved det faktum, at vi har brugt fire år på at udvikle systemet. Hele idéen opstod nemlig i 2017 ved en pool på en ferie på Mallorca. Her var grundlægger Jesper Riber i gang med at læse bogen ”Disrupt eller Dø – en guide til din digitale ledelsesudfordring”. Nogle linjer i bogen fik hos Jesper kickstartet tanken om et automatiseret SEO-system, der efter fire års dedikeret udvikling i dag er blevet til SETION – helt enkelt, fleksibelt og uden binding.

Systemet er altså ikke bare noget, der er lavet lynhurtigt fra den ene dag til den anden. Det har krævet en dedikeret udviklingsafdeling, der efter fire års hårdt arbejde har formået at udvikle et netværk af algoritmer, som udnytter kunstig intelligens – dette i en sådan grad, at store dele af SEO-konsulentens ellers manuelle arbejde i stedet klares automatisk. Heri skal første del af forklaringen på, hvorfor vi kan tilbyde billig SEO, altså findes.

Men det er ikke kun udviklingen af systemet, der gør, at vi kan tilbyde vores SEO til favorable priser. Systemets automatiserede teknologi betyder også, at mange af de opgaver, som normalt kræver mange timer og dyrt konsulentarbejde, løses på kortere tid og til en lavere pris. Det gør det muligt for os at tilbyde vores kunder gode SEO-resultater til en lavere pris.

Når vi udvikler og optimerer vores system, bruger vi kun de nødvendige ressourcer. Vi leverer også kun de ydelser, som vores kunder har brug for. Det betyder, at vi har en meget slank organisation, og at vores kunder ikke betaler for overhead eller unødvendige udgifter. I stedet fokuserer vi på at levere det bedste resultat til vores kunder, til en pris der passer til deres budget.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles