Styrk sikkerheden på arbejdspladsen med førstehjælpskursus

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Sker der et uheld på jeres arbejdsplads, kan en førstehjælper redde liv

Mange glemmer at få opdateret deres viden om førstehjælp, og det kan potentielt blive en livstruende situation, hvis ingen kan deres førstehjælp, når ulykken sker.

Giv dine medarbejdere et førstehjælpskursus, så de kan passe på hinanden

Vi har næsten alle sammen hørt om en, som er blevet dårlig på jobbet. Om det så har været en brækket arm efter et fald, et ildebefindende eller et hjertestop. Alt efter situationen kan det være livsnødvendigt, at der er hundred procent styr på, hvordan man yder førstehjælp. Hvis du sender dine medarbejdere på et førstehjælpskursus, ved du, at der er styr på det, hvis uheldet er ude. Det giver både dig og dine medarbejdere en tryghed at vide, at der altid er en ved hånden, som ved, hvordan de skal tage sig af den tilskadekomne, indtil ambulancen kommer.

Tag vare på hinanden

Med et kursus hos Saving lives er i sikre på, at I er forberedte til at tage vare på hinanden, hvis uheldet er ude. Det kan både være ved uheld, hvor det er enkelte personer, som kommer til skade eller får det dårligt, men det kan også være ved brand og andre store uheld og situationer. Saving Lives tilbyder en lang række kurser, hvor kvaliteten er i top, og hvor kurset foregår på et niveau, som alle kan være med på.

Mange års erfaring

Saving lives har mange års erfaring og har undervist mere end 300 virksomheder i hele Danmark.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles