Absorberingsgranulat, til når uheldet er ude.

0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Du ved nok, hvad du gør, når du spilder noget derhjemme, eller der bare skal gøres rent.
Tit har man de hjælpemidler liggende, som man skal bruge, men der er selvfølgelig alle de andre gange, hvor man er nødt til at skynde sig ud at købe dem eller håbe, naboen har noget.
Det er straks noget andet, når man arbejder i industrien, og man taber eller spilder noget, som man ikke skal have liggende for længe, da det kan være sundhedsskadeligt for dem, der er omkring det, eller det kan forvolde skader.
Man skal have samlet det hele op og bortskaffet korrekt, og der må ikke være så meget som et par gram eller dråber tilbage, for så kan det ende med at forurene eller brede sig.
Det gør jo ikke så meget, hvis man spilder vand derhjemme, og man så ikke får suget det hele op, for så kan man bare sige, at folk skal passe på, da der kan være glat et bestemt område, men ellers skal det nok fordampe senere.

Derfor er det godt at bruge absorberingsgranulat

Måske har du aldrig hørt om absorberingsgranulat, og det er sådan set egentlig kun heldig, for det bedste vil være, at man aldrig får brug for det, men trods alt er det godt, at man har det, når det nu er.
For det er dette middel, som man bruger, når man skal have suget alt fra olie til visse former for syrer op.

Som du nok kan høre, er det måske ikke lige noget, som du har hjemme i dit eget hjem, fordi du ikke arbejder med syrer eller olie.
Men det er jo sager, som man skal have fjernet alt af, og det er her, man kan bruge sådan noget granulat, for det er effektivt til at komme alt med rester af den slags, som man af den ene eller anden grund har spildt.
Det bedste ville være, hvis man aldrig spildte den slags, men når det nu sker, så er det heldigt, at man ligger inder med absorberingsgranulat til at tage sig af det.
Se for eksempel her: https://oliesug.nu/produkter/absorbering/granulat

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles