En kort historie om Manchester City Football Club

0 0
Read Time:54 Second

Manchester City Football Club, også kendt som “The Citizens”, er en af de mest succesfulde engelske fodboldklubber i historien. Siden grundlæggelsen i 1880 har Man City vundet adskillige trofæer og opnået enorm succes. Lad os tage et kig på, hvordan The Citizens steg til at blive en af verdens førende fodboldklubber

Manchester City blev grundlagt i 1880 som St. Mark’s West Gorton af pastor Arthur Connell. Klubben spillede i første omgang på en bane nær Hyde Road, inden den flyttede til en ny bane på den nærliggende Maine Road i 1923. Denne hjemmebane skulle forblive indtil 2003, hvor holdet flyttede til sin nuværende placering, Etihad Stadium.

The Citizens havde ikke megen succes i de første årtier af deres eksistens, men det ændrede sig, da de vandt deres første store trofæ – FA Cup’en – i 1904. I de følgende år vandt klubben yderligere to FA Cups (1906-7) samt tre titler i Second Division (1928-29). I midten af 1970’erne var Man City blevet et kraftcenter i engelsk fodbold og var ofte med i kampen om de store trofæer hver sæson.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles