Gymnastikbold i flotte farver fra dsconsult.dk

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Til årets kommende gymnastik opvisning i rytmisk gymnastik – har vi i år valgt at anvende kulørte gymnastikbolde i opvisningen. Jeg gjorde som jeg plejede – gik ind på dsconsult.dk hjemmesiden, hvor jeg vidste at jeg stort kunne f alt hvad jeg behøvede i forbindelse med gymnastik, gymnastiktøj og tilbehør. Jeg er stadig lige begejstret for firmaet, og jeg må sige at de har fået et kæmpe udvalg af forskelligfarvede gymnastikbolde til opvisning eller træning. Jeg havde godt nok lidt svært ved at beslutte hvilken farve vi skulle have i klubben, og måtte lige have nogle af pigerne fra holdet med til at vælge for os. Vi besluttede os for at væge 2 farver – dels en farve der passede til vores gymnastik tøj, og så en anden farve der matchede gymnastiktøjet som kontrast farve.

Gymnastikbolde fra dsconsult.dk

Det blev lidt i stil med den bold på billedet – en farve der adskiller sig fra tøjet, og så en anden der passede til tøjet. Det ville se rigtig godt ud, når der så skulle optrædes i hold og flettes ind mellem hinanden. Der skulle selvfølgelig være en gymnastikbold til alle sammen, og gerne lidt ekstra. Vi bestilte boldene, og de kom hurtigt hjem så vi kunne komme i gang med at træne selve opvisningen. Boldene var af en fantastisk kvalitet, og de var gode at gribe og kaste med – hvilket for mig var en vigtig faktor i denne rytmiske gymnastik. Det skulle jo gerne være let og elegant at se på for alle tilskuerne.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles