Pris på flyttecontainer

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

en flytning er mega dyrt, det har jeg da også set flere gange på Luksus fælden. Så jeg vil se om der er forskel på diverse priser hos de forskellige flyttefirmaer. Nu kender jeg jo ikke ligefrem nogen flytte firmaer, men jeg kan jo forsøge at google flyttecontainer pris, så må der da komme noget frem. 10 minutter senere, nu har jeg da fundet nogle stykker, men kors hvor er jeg blevet forvirret. For der stilles en masse spørgsmål om hvor meget plads, hvor meget der skal flyttes, hvor mange mænd der skal være med til flytningen, om der skal pakkes ned og ud. Jeg regnede da bestemt ikke med at jeg skulle måle og regne tingene ud selv. Jeg ved egentligt ikke om det kan svare sig, at hyre flyttefolk på time basis eller fast pris, stor eller lille bil – det nemmeste er nok at hidkalde hele familien, og så leje en stor flytte bil selv, og få en af sønnerne til at køre for sig. Sidst vi gjorde det for min søn, var vi færdige på 2 timers tid – nu havde han heller ikke så meget, men det var da et godt udgangspunkt. Jeg ar også tidligere anvendt flytte firma, og det var dejligt – jeg skulle bare pakke ned i flyttekasser, så bar de alt ned i bilen, kørte hele turen, og pakkede det hele ud igen. De satte endda tingene lige hvor jeg ville have dem. Og med en container, kan de vel også opbevare tingene i længere tid, tænker jeg.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles