Unika brugskunst hos Crocca.dk

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Solen skinner, og det gør at jeg altid får lyst til at gøre noget ved min indretning i min bolig – så det er hos mig en tilbagevendende begivenhed. Så jeg er ofte inde på Crocca.dk for at se om der skulle være noget der lokker – og jeg må sige, at jeg nogen gange har lidt svært ved ikke at købe noget. Sidste år, købte jeg nogle af deres Gåseæg i kobber med hul i – og dem har jeg så også gavn af i år og mange år fremadrettet. I år har jeg så købt den flotte hvide blomster vase – og ja den er flot, det er ligesom om at der er små blomster limet på selve vasen – og den er stort set altid fyldt med de flotte blomster der har en lang holdbarhed, som jeg kan købe samtidig når jeg er inde og handle hos Crocca.dk

Langtids holdbare blomster fra Crocca.dk

Når jeg nu har valgt deres hvide vase, så var det et bevidst valg, for så kan jeg sætte alle mulige farvesætninger af blomster i dem – og det at de kan holde i op til 5-6 måneder, gør jo at jeg ikke hele tiden skal tænke på at forsyne mig med friske blomster. Jeg elsker at handle hos Crocca Brugskunst, jeg får så meget inspiration til min bolig, og deres spændende udvalg i Unika brugskunst, gør også at min boligindretning er lidt anderledes og unik i forhold til andre menneskers boligindretning – så for mig er det en af mine favoritsteder.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles