Godt for familielivet at spise ude

0 0
Read Time:52 Second

I takt med at der er kommet flere og flere Michelin-stjerner til Danmark har flere og flere turister fået øjnene op for nordisk madkunst og danske spiseoplevelser. Det er skønt, for det betyder, at der hele tiden dukker nye spændende spisesteder op, som rent faktisk kan løbe rundt, og som gør livet mere velsmagende for alle os, der bor i København. Selv nyder jeg at cykle med min familie ud til Christians Havn forbi Holmen

og finde et godt sted at få stillet sulten. Papirøen har budt på mange gode aftener i løbet af de sidste par år. Det er i det hele taget dejligt at spise ude frem for at spise hjemme. Ikke fordi, jeg ikke kan lide at lave mad, for det kan også være rart, men efter en travl periode, er det ren forkælelse at bruge tiden på en oplevelse sammen i stede for at skulle handle, tilberede maden og rydde af efter maden igen. Faktisk spiser jeg ude med min familie et par gange om ugen, og jeg elsker kylling.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles